8.7

Winkelwagen is leeg

Rouwkransen

Kijk rustig rond in ons online aanbod rouwkransen. U kunt hieronder het assortiment verfijnen. Rouwbloemen bestellen kan al vanaf € 29,95. Ook levering bij uitvaartcentra en kerken.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Klantenservice: Telefoonservice gesloten op zondag

Rouwkrans als laatste groet

Rouwkransen zijn exclusief te bestellen op 123BloemenBestellen.nl. Op dit moment hebben wij 8 prachtige voorbeeld rouwkransen op de rouwbloemen pagina staan. De afgebeelde rouwkransen dien als voorbeeld, maar kunnen ook online worden besteld. Heeft u specifieke wensen voor een rouwkrans? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Wij zullen met u de mogelijkheden bespreken en leggen u uit hoe u het beste de rouwkrans kunt bestellen.

Kan een rouwkransen zonder water?

Bijna in alle rouwkransen verwerken wij vochtig oasis. Omdat rouwkransen relatief groot zijn kan zo'n krans erg zwaar worden. Net als bij rouwbiedermeiers is het onder normale omstandigheden niet nodig om de rouwkrans van extra water te voorzien. Mocht u nou concluderen dat het oasis van de rouwkrans droog wordt dan kunt u altijd een beetje extra water toevoegen.

Rouwkransen na de plechtigheid

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de rouwkransen moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek neergelegd of de rouwbloemen worden neergelegd op de plek waar de overledene begraven wordt. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij over uw rouwkransen wil bekommeren.

Vragen over het bestellen of bezorgen van rouwkransen?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van rouwkransen via onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Doorgaans beantwoorden wij uw vragen binnen 24 uur.


Bekijk ook eens één van onze andere pagina's met relevante informatie over verschillende soorten rouwbloemen:

- Wat is een rouwbiedermeier;
- Wat zijn precies rouwboeketten;
- Rouwbloemen met een speciale vorm;
- Volledige kistbedekkingen bestellen;
- Het online bestellen en bezorgen van begrafenis bloemen;

Het volledige aanbod rouwbloemen

Klik hier om ons volledige aanbod rouwbloemen te bekijken. Keuze uit meer dan 40 rouwboeketten en rouwbloemstukken! U heeft de mogelijkheid om bij een rouwboeket een persoonlijke laatste groet te schrijven op een rouwkaart of rouwlint met twee slips. Dit kunt u doen in de eerste stap van het bestelproces.

Wij kunnen maandag uw bloemen al bezorgen.

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd