8.7

Winkelwagen is leeg

Rouwbiedermeiers

Kijk rustig rond in ons online aanbod rouwbiedermeiers. U kunt hieronder het assortiment verfijnen. Rouwbloemen bestellen kan al vanaf € 29,95. Ook levering bij uitvaartcentra en kerken.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Rouwbiedermeiers gestoken op vochtig oasis

Rouwbiedermeiers zijn rouwbloemstukken waarvan de bloemen op vochtig oasis zijn gestoken. Op 123BloemenBestellen.nl vindt u een ruim aanbod rouwbiedermeiers in uiteenlopende kleuren en prijzen. Op de rouwbloemen pagina kunt u, door het "verfijn filter" te gebruiken, een totaal overzicht bekijken van alle rouwbiedermeiers.

Moet ik een rouwbiedemeier water geven?

In principe hoeft u rouwbiedermeiers geen water te geven. Wij maken het oasis dusdanig vochtig dat de rouwbloemen sowieso een aantal dagen mooi blijven. Mocht de rouwbiedermeier nou in een redelijk warme omgeving staan houdt dan in de gaten of het oasis nog vochtig genoeg is. Wanneer het droog aanvoelt adviseren wij om een beetje water uitsluitend op het oasis te gieten.

Rouwbiedermeier na de plechtigheid

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de rouwbiedermeiers moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek neergelegd of de rouwbloemen worden neergelegd op de plek waar de overledene begraven wordt. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij over uw rouwbiedermeier wil bekommeren.

Vragen over het bestellen of bezorgen van rouwbiedermeiers?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van rouwbiedermeiers via onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Doorgaans beantwoorden wij uw vragen binnen 24 uur.


Bekijk ook eens één van onze andere pagina's met relevante informatie over verschillende soorten rouwbloemen:

- Wat zijn precies rouwboeketten;
- Wat is een rouwkrans;
- Rouwbloemen met een speciale vorm;
- Volledige kistbedekkingen bestellen;
- Het online bestellen en bezorgen van begrafenis bloemen;

Het volledige aanbod rouwbloemen

Klik hier om ons volledige aanbod rouwbloemen te bekijken. Keuze uit meer dan 40 rouwboeketten en rouwbloemstukken! U heeft de mogelijkheid om bij een rouwboeket een persoonlijke laatste groet te schrijven op een rouwkaart of rouwlint met twee slips. Dit kunt u doen in de eerste stap van het bestelproces.

Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd