8.7

Winkelwagen is leeg

Fruitmand bezorgen

Laat een fruitmand bezorgen en verras iemand met een heerlijk goed gevulde fruitmand. Of stuur een persoonlijke beterschap groet. Fruitmand vanaf € 14,95

Fruitmanden met altijd dagvers fruit!
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Fruitmand online bestellen

Naast bloemen en planten kunt u bij ons ook een goed gevulde fruitmand bestellen. Een fruitmand is erg populair als beterschap of sterkte cadeau. Maar ook als neutraal cadeau kunt u een fruitmand bestellen en door ons laten bezorgen.

Een fruitmand bestellen en laten bezorgen

U kunt bij ons online een heerlijke fruitmand bestellen en laten bezorgen op elk gewenst adres in Nederland. Omdat de fruitmand een exclusief product is dient u deze minstens 1 werkdag voor de gewenste afleverdatum bij ons te bestellen. Een fruitmand kunnen wij namelijk niet als product aan een collega bloemist doorsturen.

Fruitmand bestellen met fleurige decoratie

Heeft u al een mooie fruitmand gezien die u graag zou willen bestellen? Misschien valt het u nu meteen op, maar de fruitmanden van 123BloemenBestellen.nl kenmerken zich door het decoratie materiaal waarmee de fruitmand een extra fleurige look krijgt. Wij werken graag met druivenstronken en verschillende bladmaterialen om de fruitmand er extra leuk uit te laten zien als cadeau.

Fruitmanden met uitsluitend verse producten

Het fruit dat wij gebruiken voor onze fruitmanden worden persoonlijk door onze groente- en fruit specialist uitgekozen. Elke dag hebben wij hierdoor een aanvoer van het beste geselecteerde fruit. Bij het bestellen van en fruitmand kunt u in stap 1 een persoonlijk kaartje toevoegen.

Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd