8.6

Winkelwagen is leeg...

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.4/10
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.4/10

Vragen over uw bestelling? Raadpleeg onze klantenservice pagina

Kerststuk bezorgen

Op zoek naar een kerstboeket of kerststuk om te laten bezorgen? Bekijk hieronder het aanbod Kerststukken. U besteld al een Kerststuk vanaf € 21,95

Bereikbaar via onze online klantenservice pagina

Kerststuk laten bezorgen?

Laat een mooi traditioneel Kerststuk bezorgen. Zoals elk jaar heeft 123BloemenBestellen.nl een exclusief assortiment kerstboeketten en kerststukken om te laten bezorgen als kerstgeschenk. Afgelopen weekend is de eerste selectie nieuwe kerststukken toegevoegd.


Wilt u zakelijk een serie kerststukken laten bezorgen of heeft u speciale wensen? Neem dan nu al contact op via: zakelijk@123bloemenbestellen.nl

Kerstboeket of Kerststuk online bestellen

Indien u een kerstboeket of kerststuk wilt laten bezorgen deze maand, adviseren we u de bestelling vandaag nog te doen. Het is namelijk altijd erg druk in de feestmaand. Wij werken met extra bloembindsters om ook in deze drukke maand uw kerststuk op tijd te bezorgen.

Grootste aanbod kerstboeketten en kerststukken

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van meer dan 50 kerstboeketten en kerststukken. Wij krijgen met regelmaat de vraag wat precies het verschil is tussen een kerstboeket en een kerststuk. Daarom leggen we dat graag aan u uit. Het belangrijkste kenmerkende verschil is dat een kerstboeket met de hand wordt gebonden en vervolgens op een vaas met water geplaatst moet worden. Een kerststuk wordt op een blok vochtig oasis gestoken met een stevige ondergrond.

Het laten bezorgen van een kerstboeket of kerststuk

Door het exclusieve aanbod en de drukte in de december vragen wij u de kerstboeketten minimaal 1 werkdag voor afleverdatum bij ons te bestellen voor een tijdige bezorging. Een kerstboeket laten bezorgen op elk gewenst adres in Nederland.

Bezorging op Donderdag, 18 augustus 2022 is mogelijk


Copyright © 2008 - 2022 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd