8.7

Winkelwagen is leeg

Zakelijk bloemen bestellen

Online bloemen bestellen met een zakelijk account en eenvoudig achteraf betalen met een zakelijke factuur. Dat is het gemak van 123BloemenBestellen.nl. Zakelijk bloemen bestellen vanaf 17,95.

Zakelijk bloemen bestellen
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (10u00 tot 14u00)

Bloemen bestellen op zakelijke rekening

Wilt u zakelijk bloemen bestellen en achteraf een rekening ontvangen? Bij ons kunt u bloemen bestellen op zakelijke rekening met achteraf betalen. Uw bloemen kunnen op dezelfde dag nog afgeleverd worden indien u besteld voor 13u00. Bloemenlevering op zondag is niet mogelijk. Nadat u bloemen heeft besteld ontvangt u van ons direct de rekening per email.

Op rekening bloemen bestellen met factuur

Bij uw zakelijke bloemenbestelling krijgt u automatisch de rekening per mail met een betalingstermijn van 14 werkdagen. Bloemen bestellen op rekening heeft veel voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet te beschikken over een creditcard of gebruik te maken van internetbankieren.

Bloemen bestellen op rekening, 7 dagen per week

U kunt bij 123BloemenBestellen.nl 24 uur per dag en 7 dagen in de week bloemen bestellen op rekening. Bent u bijvoorbeeld vergeten een bloemetje te bestellen toen u op kantoor zat? Dan kunt u dit later thuis ook nog doen. Log in met uw floweraccount op onze webshop en bestel vervolgens uw bloemen op rekening.

Heeft u vragen over bloemen bestellen op rekening?

Bloemen bestellen op rekening doet u eenvoudig en snel bij 123BloemenBestellen.nl. Wij staan altijd graag voor u klaar en werken uitsluitend met verse bloemen en goed opgeleide bloembind(st)ers. Neemt u gerust een kijkje in ons online aanbod, waarop u bloemen kunt bestellen op rekening. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 085 - 025 00 58 of maak gebruik van het contactformulier op onze website. U krijgt dan spoedig antwoord van een ervaren medewerker.

Al 12 jaar ervaring als online bloemist!

123BloemenBestellen.nl heeft al 12 jaar ervaring als online bloemist voor het bestellen en laten bezorgen van bloemen en andere cadeaugeschenken. Al onze boeketten worden klaargemaakt door de beste bloemisten die het bloemenvak als geen ander verstaan. Ons team staat elke dag voor u klaar om alle bestellingen gereed te maken voor aflevering op elk gewenst adres in binnen- en buitenland. De klantenservice, gebruiksvriendelijkheid, en de kwaliteit van de bloemen zijn voor ons ontzettend belangrijk. Onderaan de pagina kunt u onze reviews lezen. Of u nu een computer, tablet of smartphone gebruikt, via onze webshop kunt u altijd 24/7 terecht om een boeket bloemen te laten bezorgen.

Bezorging op maandag is mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd