8.7

Winkelwagen is leeg

Bloemen voor Valentijnsdag

Bestel nu bloemen voor Valentijnsdag. Alle bloemen worden gegarandeerd bezorgd op Valentijnsdag (woensdag, 14 februari 2024). De bloemen kunt u zelf online volgen via Track & Trace tot aan aflevering. Bestellen kan tot 14 februari om 13u00

Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Bloemen op valentijnsdag bezorgd

Ook bloemen voor Valentijnsdag nodig? Op 123BloemenBestellen.nl vindt u zoals elk jaar de mooiste boeketten bloemen voor Valentijnsdag. Bestel nu online mooie liefdevolle bloemen voor Valentijnsdag en laat deze bezorgen op woensdag 14 februari. Al onze Valentijn bloemen worden door lokale top bloemisten bezorgd. Via de onze online track & trace pagina kunt u zelf de actuele bezorgstatus volgen van uw bestelling.

Bezorgd op woensdag 14 februari, Valentijnsdag

Bestel Valentijnsdag bloemen geheel anoniem. De ontvanger komt er niet achter wie de bloemen heeft laten bezorgen. Maar u kunt natuurlijk ook wel de afzender bekend maken door een romantisch Valentijnsdag kaartje met een eigen persoonlijke boodschap toe te voegen. Wij verrassen uw geliefde met prachtige bloemen op Valentijnsdag! De meest exclusieve boeketten van het internet.

Bestel bloemen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is al jaren de dag bij uitstek om uw geliefde, minnaar of anonieme liefde te verrassen met een romantisch boeket bloemen. Elk jaar weten veel mensen de weg naar ons te vinden voor het mooiste assortiment valentijnsbloemen. Onze bloembindsters werken de dagen rond Valentijnsdag extra hard voor u om uw romantische boeket bloemen te bezorgen bij uw liefde.

Bestel tot 11u00 op Valentijnsdag bloemen

Dit jaar valt Valantijnsdag op woensdag 14 februari, dit betekent dat wij tot op het laatste moment nog bloemen voor u kunnen bezorgen voor uw valentijn. Indien wij uw bestelling voor 11u00 op Valentijnsdag binnen hebben gekregen kunnen wij u garanderen dat deze op Valentijnsdag nog bezorgd zal worden. Meer weten over bloemen bezorgen op valentijnsdag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat als mijn Valentijn contact met jullie opneemt?

Grote kans dat uw Valentijn benieuwd is naar de verzender van het boeket. Geen nood. Wij delen nooit uw gegevens met de ontvanger. Uw gegevens zijn ook voor onze medewerkers onbekend. Zo houden we de magie van Valentijnsdag in stand.

Ik ben vergeten om anoniem te bestellen. Wat nu?

Dat kan natuurlijk gebeuren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als de Valentijnsbloemen nog niet zijn verstuurd, maken wij de bestelling alsnog anoniem.
Bel: 085 - 025 00 58
Mail: info@123bloemenbestellen.nl

Sowieso 7 dagen vaasgarantie

Bij 123bloemenbestellen.nl werken wij ook voor Valentijsndag met dagverse bloemen en staan wij 100% achter de kwaliteit van onze bloemen. Daardoor heeft de ontvanger zo lang mogelijk plezier van het boeket. Wij geven zelfs een vaasgarantie van minimaal 7 dagen. Blijven de bloemen minder dan 6 dagen mooi? Dan versturen we geheel gratis een nieuw boeket bloemen voor uw Valentijn.

Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd