8.7

Winkelwagen is leeg

Boeketten met een all-in prijs

8 verschillende Bloemistkeuze boeketten met een all-in prijs (dus inclusief bezorging). Dat is nog eens goedkoop bloemen bezorgen. Onze creatieve bloemisten maken de mooiste boeketten op basis van uw keuze.

Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Goedkoop bloemen bezorgen

Wilt u goedkoop bloemen bezorgen voor een verjaardag, bedankje, beterschap of zomaar? Kies dan voor een Bloemistkeuze boeket bloemen. Dit zijn boeketten die zijn te bestellen vanaf 25 EURO inclusief bezorging. Elke Bloemistkeuze boeket is beschikbaar in drie prijsklassen. Wilt u als extraatje nog een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap dan kan dat voor 1,50 EURO extra. Daarmee kunt u dus al heel goedkoop bloemen bezorgen op elk adres in Nederland.

Hoe worden de bloemen goedkoop bezorgd?

Het eerste voordeel is dat wij werken met lokale top bloemisten die hun passie voor bloemen uitdragen met de mooiste boeketten. Door onze samenwerking met lokale bloemisten omzeilen we de reguliere transportkosten van landelijke aanbieders. Onze bloemen zijn nooit lang op transport en dat scheelt tijd en geld. En dat laatste ziet u terug in het goedkoop laten bezorgen van bloemen via 123BloemenBestellen.nl.

Bloemistekeuze boeketten laten bezorgen

De tweede reden waarom goedkoop bloemen bezorgen mogelijk is komt door de speciale Bloemistkeuze boeketten. U kiest op deze pagina een stijl boeket uit. De gekleurede cirkels geven u een indruk van de kleuren die gebruikt zullen worden in het boeket. Het is vervoglens aan de bloemist om een boeket bloemen samen te stellen die voldoet aan het kleurenpalet en de stijl die u kiest. Op deze manier is elk boeket uniek. Bovendien krijgt u ook altijd 6 dagen vaasgarantie op alle boeketten bloemen. Dit waarborgd niet alleen de kwaliteit, maar ook onze klantenservice.

Laat ook goedkoop bloemen bezorgen

Kies een boeket bloemen uit die qua stijl en kleurenpalet bij uw wensen past. Elk van bovenstaande boeketten kunt u bestellen in drie prijsklassen beginnend bij 25 EURO inclusief bezorging. Tijdens het online bestellen heeft u nog de keuze om een persoonlijk kaartje toe te voegen of één van de andere cadeaugeschenken zoals een fles wijn, bijpassende glazen vaas of doosje bonbons.

Bos bloemen bezorgen met extra cadeau’s

Tijdens het online bestellen van bloemen heeft u de mogelijkheid om extra cadeau artikelen aan uw bestelling toe te voegen zoals een bedrukt kaartje met eigen boodschap, doosjes bonbons, fles wijn (rood en wit), knuffelbeer of een bijpassende glazen vaas. Maak uw bestelling compleet met een van onze cadeau artikelen. De persoonlijke boodschap voor op het kaartje, die u zelf kunt opgeven in het bestelproces, zal door ons op het geselecteerde kaartje geprint worden. Dit geeft een extra persoonlijke benadering aan uw bestelling.

Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd