8.7

Winkelwagen is leeg

Rouwboeket als laatste groet...

Keuze uit prachtige rouwboeketten als laatste groet voor uw overleden dierbare? Het bezorgen van een rouwboeket doen wij met de grootste zorg voor u! Ook levering bij uitvaartcentra en kerken.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Rouwboeket

Wilt u een prachtig rouwboeket bestellen voor een overleden dierbare? Bij alle rouwboeketten kunt u een rouwlint or rouwkaart toevoegen met uw eigen persoonlijke laatste groet. De meeste rouwboeketten zijn leverbaar in drie prijsklassen en beschikbaar in verschillende stylen en kleuren. Een rouwboeket kenmerkt zich aan de handgebonden techniek. Ze worden met de hand vervaardigd als een liggend boeket bloemen. Onze bloembinders zijn gespecialiseerd in het maken van rouwboeketten en dat ziet u terug in het resultaat. Wij vinden het belanrijk dat rouwbloemen ook op de dag van de plechtigheid nog mooi zijn. Daarom adviseren we een rouwboeket maximaal 2 dagen voor de plechtigheid te laten bezorgen.

Rouwboeket bestellen

Een rouwboeket bestellen bij een gespecialiseerde bloemist in rouwboeketten en andere soorten rouwbloemen. Al meer dan 12 jaar leveren wij via onze lokale bloemisten rouwboeketten door heel Nederland. Tijdens het online bestellen van een rouwboeket kunt u zelf kiezen waar de bloemen bezorgd moeten worden. Vaak wordt een rouwboeket bezorgd op de locatie waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een thuis adres zijn, maar ook een uitvaartcentrum of kerk. Het is aan te raden om de bloemen niet langer dan 3 dagen voor de plechtigheid te laten bezorgen. Tijdens de uitvaartdienst moeten de bloemen natuurlijk op z'n mooist zijn.

Bloemen in een rouwboeket

Het is goed om te weten dat elke foto van een rouwboeket een momentopname betreft. Kijken we bijvoorbeeld naar het White Classical Rouwboeket dan zien we hierin verschillende soorten witte bloemen die het hele jaar rond te leveren zijn (met uitzondering van Helleborus). Voor bloemen die door seizoensinvloeden momenteel niet beschikbaar zijn wordt een alternatief gekozen waarbij de stijl van het rouwboeket wel gewaarborgd blijft. Indien bepaalde bloemen dusdanig schaars of niet voorradig zijn nemen we altijd contact met u op om de mogelijkheden te bespreken zodat er toch een rouwboeket bezorgd kan worden.

Rouwboekketten vanaf 35,00

U kunt vanaf 35,00 al een goedkoop rouwboeket bestellen. De meeste rouwboeketten hebben 3 prijsklassen waaruit u kunt kiezen. Daar komt dan nog het reguliere bezorgtarief bij van 6,95. Deze bezorgkosten gelden voor heel Nederland. Indien u kiest voor de toevoeging van een rouwlint of rouwkaart betaald u respectievelijk nog 14,95 of 3,95. Hiermee kunt u een extra persoonlijke laatste groet toevoegen voor de overledene. Een rouwboeket verschilt van een traditioneel boeket door de manier van binden. Voor een uitvaart worden de bloemen vaak neergelegd. Om deze reden heeft een rouwboeket een heel andere techniek van binden. U kunt gaan voor een duur of goedkoop rouwboeket. Het gaat uiteindelijk om de laatste groet die u wilt overbrengen met bloemen.

Kan een rouwboeket zonder water?

Wij krijgen regelmatig de vraag of een rouwboeket niet op water moet staan. Meestal wordt het rouwboeket door de uitvaartleider op een emmer met water gezet zodat deze gedurende de opbaring bij de overledene kan blijven staan. Echter dient het rouwboeket wel tegen een pilaar of muur te staan omdat rouwboeketten top zwaar zijn. Op de dag van de plechtigheid is het geen probleem om het rouwboeket zonder water neer te leggen bij de overledene. De rouwbloemen zullen niet binnen 1 dag slap gaan hangen. Ze worden namelijk bij een begrafenis neergelegd op het graf en bij een crematie worden rouwboeketten doorgaans op een verzamelplek neergelegd.

Rouwboeket na de plechtigheid

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de rouwboeketten moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek neergelegd of de rouwbloemen worden neergelegd op de plek waar de overledene begraven wordt. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij over uw rouwboeket wil bekommeren.

Vragen over het bestellen van een rouwboeket?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van rouwboeketten via onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via de klantenservice pagina bovenaan de website. Doorgaans beantwoorden wij uw vragen binnen 24 uur.


Bekijk ook eens één van onze andere pagina's met relevante informatie over verschillende soorten rouwbloemen:

- Wat is een rouwbiedermeier;
- Wat is een rouwkrans;
- Rouwbloemen met een speciale vorm;
- Volledige kistbedekkingen bestellen;
- Het online bestellen en bezorgen van begrafenis bloemen;


Volledig aanbod rouwboeketten en rouwbloemen

Keuze uit meer dan 40 soorten rouwbloemen! U heeft de mogelijkheid om bij een rouwboeket een persoonlijke laatste groet te schrijven op een rouwkaart of rouwlint met twee slips. Dit kunt u doen in de eerste stap van het bestelproces.

Bezorging op Dinsdag, 18 juni 2024 is mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd