8.7

Winkelwagen is leeg

Speciale vormen

Kijk rustig rond in ons online aanbod speciale vormen. U kunt hieronder het assortiment verfijnen. Rouwbloemen bestellen kan al vanaf € 29,95. Ook levering bij uitvaartcentra en kerken.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Rouwbloemstukken in speciale vorm

Rouwbloemen zijn te bestellen in allerlei verschillende vormen. De meest voorkomende vorm is het hart (zowel een open als dicht hart). Maar ook muziekinstrumenten zoals een gitaar kunnen voor u gemaakt worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Houdt er wel rekening mee dat speciale vormen minimaal 1 werkdag voor afleverdatum besteld dient te worden.

Welke speciale vormen zijn er nog meer

Er waren al een aantal speciale vormen voor rouwbloemen genoemd. Graag licht ik de volgende vormen nog even toe omdat hier ook veel vraag naar blijkt te zijn. Het is mogelijk om een rouwbloemstuk in de vorm van een vlinder te bestellen (zie de blauw/paarse vlinder aan de rechterkant) of zou u ooit hebben gedacht aan rouwbloemen in de vorm van oer Hollandse klompen (zie voorbeeld)? In principe is elke gewenste vorm voor rouwbloemen mogelijk. De basis van deze speciale rouwbloemen vormen maken wij op een stevige houten ondergrond. Door gebruik te maken van een houten ondergrond zouden wij elke vorm voor u kunnen uitzagen.

Wat doe ik na de plechtigheid met de rouwbloemen

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de rouwbloemen moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek neergelegd of de rouwbloemen worden neergelegd op de plek waar de overledene begraven wordt. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij over uw rouwbloemstuk wil bekommeren.

Vragen over het bestellen van een speciale vorm?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van rouwboeketten via onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via de klantenservice pagina bovenaan de website. Doorgaans beantwoorden wij uw vragen binnen 24 uur.


Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd