8.7

Winkelwagen is leeg...

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.7/10
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.7/10

Vragen over uw bestelling? Raadpleeg onze klantenservice pagina

Speciale vormen

Kijk rustig rond in ons online aanbod speciale vormen. U kunt hieronder het assortiment verfijnen. Rouwbloemen bestellen kan al vanaf € 29,95. Ook levering bij uitvaartcentra en kerken.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Bereikbaar via onze online klantenservice pagina

Rouwbloemen in speciale vorm

Rouwbloemen zijn te bestellen in allerlei verschillende vormen. De meest voorkomende vorm is het hart (zowel een open als dicht hart). Maar ook muziekinstrumenten zoals een gitaar kunnen voor u gemaakt worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Houdt er wel rekening mee dat speciale vormen minimaal 1 werkdag voor afleverdatum besteld dient te worden.

Welke speciale vormen zijn er nog meer

Er waren al een aantal speciale vormen voor rouwbloemen genoemd. Graag licht ik de volgende vormen nog even toe omdat hier ook veel vraag naar blijkt te zijn. Het is mogelijk om een rouwbloemstuk in de vorm van een vlinder te bestellen (zie de blauw/paarse vlinder aan de rechterkant) of zou u ooit hebben gedacht aan rouwbloemen in de vorm van oer Hollandse klompen (zie voorbeeld)? In principe is elke gewenste vorm voor rouwbloemen mogelijk. De basis van deze speciale rouwbloemen vormen maken wij op een stevige houten ondergrond. Door gebruik te maken van een houten ondergrond zouden wij elke vorm voor u kunnen uitzagen.

Wat doe ik na de plechtigheid met de rouwbloemen

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de rouwbloemen moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek neergelegd of de rouwbloemen worden neergelegd op de plek waar de overledene begraven wordt. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij over uw rouwbloemstuk wil bekommeren.

Vragen over het bestellen of bezorgen van specialel vormen?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van rouwbloemen in speciale vormen via onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Doorgaans beantwoorden wij uw vragen binnen 24 uur.


Bekijk ook eens één van onze andere pagina's met relevante informatie over verschillende soorten rouwbloemen:

- Wat is een rouwbiedermeier;
- Wat is een rouwkrans;
- Wat zijn precies rouwboeketten;
- Volledige kistbedekkingen bestellen;
- Het online bestellen en bezorgen van begrafenis bloemen;

Met een vriendelijke groet,
Team - 123BloemenBestellen.nl

Meest bestelde speciale vormen:

Grand Prix rozenhart
Grand Prix rozenhart
Bekijk Vanaf € 139,95
Vlinder blauw - paars
Vlinder blauw - paars
Bekijk Vanaf € 279,95
Hollandse klompen
Hollandse klompen
Bekijk Vanaf € 89,95
Gevuld roze rozenhart
Gevuld roze rozenhart
Bekijk Vanaf € 119,95

Het volledige aanbod speciale vormen

Klik hier om ons ruime aanbod rouwbloemen in speciale vormen te bekijken. Keuze uit meer dan 10 mooie rouwbloemen voorbeelden met en speciale vorm!

U heeft de mogelijkheid om bij een rouwboeket een persoonlijke laatste groet te schrijven op een rouwkaart of rouwlint met twee slips. Dit kunt u doen in de eerste stap van het bestelproces.

Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk


Copyright © 2008 - 2023 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd