8.7

Winkelwagen is leeg

Begrafenis bloemen bestellen

Kijk rustig rond in ons online aanbod begrafenis bloemen. U kunt hieronder het assortiment verfijnen. Rouwbloemen bestellen kan al vanaf € 29,95. Ook levering bij uitvaartcentra en kerken.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Online begrafenis bloemen bestellen

Op 123BloemenBestellen.nl vindt u een ruim aanbod begrafenis bloemen die u online kunt bestellen en laten bezorgen op elk gewenst adres in Nederland. Op onze rouwbloemen pagina ziet u een overzicht van meer dan 75 begrafenis bloemen. Wilt u een rouwboeket, rouwbiedermeier of rouwkrans bestellen? Dan kunt u daar ook een persoonlijke laatste groet aan toevoegen zoals een rouwkaart of rouwlint (met twee slips). Wij zullen uw persoonlijk boodschap dan aan het begrafenis bloemstuk bevestigen.

Hoe worden begrafenis bloemen bezorgd?

Wij verwerken elke bestelling voor een begrafenis met de grootste zorg. U kunt begrafenis bloemen bestellen en dezelfde dag (werkdagen en zaterdag) nog laten bezorgen mits u voor 13u00 besteld. In dat geval zullen wij uw rouwbloemen bestelling doorsturen naar een collega bloemist die gespecialiseerd is in bloemen voor begrafenissen. Kiest u een bezorgdatum op een later moment dan zullen wij uw bestelling maken en laten bezorgen door een koeriersbedrijf welke ook gespecialiseerd is het bezorgen van rouwbloemen.

Begrafenis bloemen na de plechtigheid

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de begrafenis bloemen moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek neergelegd of de rouwbloemen worden neergelegd op de plek waar de overledene begraven wordt. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij over uw begrafenis boeket of bloemstuk wil bekommeren.

Vragen over het bestellen of bezorgen van begrafenis blooemen?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van begrafenis bloemen via onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Doorgaans beantwoorden wij uw vragen binnen 24 uur.


Bekijk ook eens één van onze andere pagina's met relevante informatie over verschillende soorten rouwbloemen:

- Wat is een rouwbiedermeier;
- Wat is een rouwkrans;
- Rouwbloemen met een speciale vorm;
- Volledige kistbedekkingen bestellen;
- Wat zijn precies rouwboeketten;

Met een vriendelijke groet,
Team - 123BloemenBestellen.nl

Meest bestelde begrafenis bloemen:

Kleurrijk Rouwboeket
Kleurrijk Rouwboeket
Bekijk Vanaf 49,95
Rouwbiedermeier Neutraal
Rouwbiedermeier Neutraal
Bekijk Vanaf 69,95
Rouwkrans groen-wit
Rouwkrans groen-wit
Bekijk Vanaf 299,95
White Classical Rouwboeket
White Classical Rouwboeket
Bekijk Vanaf 49,95

Het volledige aanbod begrafenis bloemen

Klik hier om ons ruime aanbod begrafenis bloemen te bekijken. Keuze uit meer dan 75+ begrafenis bloemen!

U heeft de mogelijkheid om bij een rouwboeket een persoonlijke laatste groet te schrijven op een rouwkaart of rouwlint met twee slips. Dit kunt u doen in de eerste stap van het bestelproces.

Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd