8.7

Winkelwagen is leeg

Voor een overleden dierbare...

De mooiste rouwbloemen voor uw overleden dierbare. Rouwbloemen bestellen kan al vanaf € 39,50. Ook levering bij uitvaartcentra en kerken is mogelijk. Sinds 2008 de online bloemist gespecialiseerd in rouwbloemen.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Rouwbloemen telefoon: 085 - 040 99 17 (10u00 tot 14u00)

Rouwbloemen

Het mooiste aanbod rouwbloemen online, rouwboeketten en andere rouwbloemstukken om te laten bezorgen voor een overleden dierbare. Voordat u rouwbloemen gaat bestellen is het belangrijk om vooraf te informeren of rouwboeketten op de gewenste bezorgdag bezorgd kunnen worden. Bij een uitvaartcentrum of kerkgebouw is bijvoorbeeld niet altijd iemand aanwezig. Vraag de nabestaanden altijd wat het beste bezorgmoment voor een rouwboeket of rouwbloemstuk is.

Rouwbloemen bestellen

Online rouwbloemen bestellen doet u voor een overleden dierbare. Het is daarom belangrijk dat u zo goed mogelijk geïnformeerd wordt over de verschillende soorten rouwbloemen die u online te bestellen zijn. Ook de keuze van de soort bloemen en de kleuren daarvan zijn goed om vooraf te hebben bepaald. Worden er meerdere rouwbloemen besteld dan is het mooi om qua kleur een bepaalde eenheid te creëren zodat alle rouwbloemen op elkaar zijn afgestemd.

Rouwbloemen met lint of kaart

Een laatste groet voor een overleden dierbare kunt u nog persoonlijker maken door aan de rouwbloemen een lint of kaart toe te voegen met uw eigen tekst. Een rouwlint bestaat uit 2 slips die te bestellen zijn in de kleuren creme, wit, groen en zachtroze. Doorgaans komt op slip 1 een laatste groet tekst en op slip 2 komen de namen van degene die de rouwbloemen bestellen. Kiest u voor een kaart, dan heeft u de keuze tussen een Blanco, Rust zacht of Laatste groet rouwkaart. Elke bloemist heeft haar eigen selectie bedrukte rouwkaarten voorradig. U kunt tot 200 tekens tekst opgeven voor het de kaart. De bloemist zorgt ervoor dat het rouwlint of rouwkaart netjes bij de rouwbloemen toegevoegd worden.

Rouwbloemen bestellen vanaf 35,-

Online rouwbloemen bestellen kan al vanaf slechts 35,-. Voor dit bedrag kunt u een eenvoudig goedkoop rouwboeket bestellen met rozen en groen materiaal. Optioneel is een rouwlint of rouwkaart. Heeft u meer budget voor de rouwbloemen dan kunt u het aanbod rouwbiedermeiers bekijken. Dit zijn rouwstukken die als rond model of druppelvorm worden gestoken op vochtig oasis. Op deze pagina vindt u een verscheidenheid aan rouwbiedermeiers en druppelvromen. Gaat u liever voor exclusieve rouwbloemen? Bekijk dan de rouwkransen, kistbedekkingen of speciale vormen zoals een open hart, vlinder of gitaar rouwbloemstuk.

Rouwboeketten, rouwbiedermeiers en rouwkransen

Ons aanbod rouwbloemen hebben we met zorg samengesteld. U vindt in dit aanbod zowel rouwboeketten, rouwbiedermeiers als rouwkransen en andere speciale vormen. Een rouwboeket wordt met de hand gebonden als een liggend boeket bloemen. Bij rouwbiedermeiers en rouwdruppels worden de bloemen in vochtig oasis gestoken.

Rouwbiedermeier bestellen en laten bezorgen

Voordat u een rouwbiedermeier gaat bestellen informeer dan eerst goed waar het rouwbloemstuk bezorgd moet worden. Indien bezorging bij een uitvaartcentrum of kerkgebouw is dient er iemand aanwezig te zijn voor het in ontvangst nemen. Laten bezorgen bij de nabestaanden is ook een optie. Vraag in dit geval wat gewenst is.

Aanbod rouwbiedermeiers & druppelvormen:

Exclusieve rouwbloemstukkken

Naast de rouwboeketten en rouwbiedermeiers kunt u ook kiezen voor een prachtige rouwkrans, kistbedekking of een speciale vorm rouwbloemstuk. In de meeste gevallen worden deze type rouwbloemen besteld door de nabestaanden. Maar voor bijvoorbeeld een kranslegging is dat niet perse nodig.

Aanbod rouwkransen, kistbedekking en speciale vormen:

Online begeleiding bij het bestellen van rouwbloemen

Bij het online bestellen van rouwbloemen heeft u altijd te maken met een emotionele waarde van het product. Wij begeleiden u daarom u zo goed mogelijk tijdens het bestelproces van de rouwbloemen. Zo attenderen wij u op enkele belangrijke punten waar u misschien niet direct aan denk, zoals het opgegeven van de datum en tijdstip van plechtigheid. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een tijdsgarantie aan te geven.

Rouwbloemen bestellen voor een plechtigheid

Wij willen u graag als advies meegeven om de datum en tijdstip van de plechtigheid aan ons door te geven tijdens het bestelproces (stap 2), zodat wij van uw rouwbloemen bestelling een garantie levering kunnen maken voor de opgegeven datum en tijdstip van de plechtigheid.

Bezorging op maandag is mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd