8.7

Winkelwagen is leeg

Kistbedekkingen

Kijk rustig rond in ons online aanbod kistbedekkingen. U kunt hieronder het assortiment verfijnen. Rouwbloemen bestellen kan al vanaf € 29,95. Ook levering bij uitvaartcentra en kerken.

Gespecialiseerd in rouwbloemen sinds 2008
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Kistbedekking rouwbloemstukken

Bent u op zoek naar een kistbedekking die volledig de kist van de overledene bedekt met rouwbloemen? Op onze webshop hebben wij een exclusief aanbod kistbedekkingen in de meest voorkomende kleuren. Het beste is om contact met ons op te nemen zodat we specifiek uw wensen kunnen bespreken met betrekking tot de kistbedekking. Uiteraard kunt u ook direct een kistbedekking online bestellen die u aanspreekt. Wij zullen uw keuze dan zo exact mogelijk namaken.

Wat zijn de maten van kistbedekkingen?

Alle kistbedekkingen die u op onze website vindt hebben een afmeting van 180 tot 200cm. Wilt u liever een kleiner of juist een grotere kistbedekking bestellen? Stuur ons dan een email met uw exacte wensen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur) contact met u opnemen. U kunt de rouwbloemstukken rechts van deze pagina bekijken of u kunt gaan naar de pagina met een overzicht van al onze rouwbloemen.

Kistbedekking na de plechtigheid

Een kistbedekking blijft gedurende de uitvaartdienst op de kist liggen. Over het algemeen wordt een kistbedekking na de plechtigheid neergelegd op de plek waar de overledene wordt begraven. Indien het een crematie betreft zal het rouwbloemstuk op een daarvoor bestemde gedenkplek worden neergelegd. U kunt altijd de uitvaartleider(ster) vragen wat te doen met de kistbedekking na de plechtigheid.

Vragen over het bestellen van een kistbedekking?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van kistbedekking via onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via de klantenservice pagina bovenaan de website. Doorgaans beantwoorden wij uw vragen binnen 24 uur.


Bezorging op Woensdag, 24 april 2024 is mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd