Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Over 123BloemenBestellen.nl

Via onze uitgebreide bloemen webshop kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week snel en eenvoudig online bloemen bestellen vanachter uw computer. 123BloemenBestellen.nl is een gespecialiseerde webshop met een exclusief aanbod boeketten, rouwbloemen en rozen. Maar bij ons vindt u ook meer dan alleen bloemen. Sinds 2012 hebben wij ons online assortiment weten uit te breiden met de lekkerste wijnen, fruitmanden, chocolade en binnen- en buitenplanten. Zo vindt u bij ons altijd een passend product waarin altijd de juiste emotie in verwerkt is.

Waarom 123BloemenBestellen.nl

Vandaag de dag zijn er tientallen, zo niet honderen, bloemenwebshops en andere giftshop met bloemen geschenken op het internet te vinden. En waarom onderscheid 123BloemenBestellen zich nou met de rest van de aanbieders? Het belangrijkste verschil is de ambachtelijk bloemenwinkel die het hart van 123BloemenBestellen.nl vormt. Met een ervaren en gemotiveerd team vezorgen de bloembindsters van 123BloemenBestellen.nl dagelijks vele mooie boeketten die door heel Nederland, en daar buiten, worden bezorgd.

De tijdlijn van onze online bloemenshop

Graag vertellen wij u over de tijdlijn van 123BloemenBestellen.nl die in de zomer van 2008 de internetdeuren hebben geopend. Door een samenwerking met een groep studenten uit Groningen is er in overleg een webshop case voorgelegd, die als rode draad de studie ondersteunde voor de studenten, met als belangrijkste vraagstuk "hoe positioneer je een ambachtelijk bloemenwinkel op de online markt?". Om verder niet inhoudelijk deze studie uit te lichten kunnen wij wel laten zien dat de webshop van 123BloemenBestellen.nl het resultaat is van een actieve samenwerking tussen de studenten en onze ambachtelijke bloemenwinkel. Anno 2012 is 123BloemenBestellen.nl uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internetmarkt voor bloemen en andere cadeau artikelen.

Wij vertellen u graag meer

In de grijze menubalk onderaan vindt u onder de knop "Over 123BloemenBestellen.nl" meer informatie over ons bedrijf. Zo vertellen wij u graag iets over onze bloemenwinkel, maar ook over het proces naar het uitgroeien van een online top bloemist die elke dag vele ambachtelijke boeketten door heel Nederland verstuurd. Ook willen wij u graag aanvullende informatie geven over de veilingverse bloemen die wij 3 keer per week aangeleverd krijgen. Tot slot kunt u iets lezen over de mogelijkheden van een bloemenabonnement bij 123BloemenBestellen.nl

bloemen bestellen bloemen bestellen bloemen bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.