Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Altijd veilingverse bloemen

Bij 123BloemenBestellen.nl bent u altijd verzekerd veilingverse bloemen. Omdat er al ruim 35 jaar zelf bloemen worden ingekocht op de grootste bloemenveiling van de wereld (bloemenveiling Aalsmeer), is de ervaring en de kennis van kwaliteit van de vele honderen aanvoerders en kwekers ook geen vreemde materie. De veilingverse bloemen worden, tevens zonder tussenpartijen, zelf ingekocht en op transport naar de bloemenwinkel gezet. Wanneer de veilingverse bloemen éénmaal in de bloemenwinkel zijn aangekomen worden deze direct verwerkt en in de koelcel gezet.

Dagelijkse aanvoer verse bloemen van de veiling

Ongeveer vier keer per week is er een aanvoer van veilingverse bloemen. Hierdoor werken de bloembindsters uitsluitend met verse bloemen, wat de kwaliteit van het product ten goede komt. Omdat de bloemen zonder tussenpersonen zelf worden ingekocht is de prijs/kwaliteitsverhouding van de bloemen extra hoog. Bij 123BloemenBestelling vindt u daarom ook geregeld royale boeketten die qua prijs lager zijn dan die van de concurrent.

Een echt veilingvers product

Omdat u bij ons bloemen kunt bestellen die wij zelf uitvoeren, tenzij deze dezelfde dag nog geleverd moet worden, heeft u altijd een veilingvers product. Wij geven daarom ook een vaasgarantie van minimaal 5 dagen na ontvangst van het boeket. De enige voorwaarde is dat het boeket in normale huiselijke omstandigheden op de vaas staat. Wij leveren bij een bloemenbestelling altijd een verzorgingsflyer mee zodat de ontvanger precies weet hoe hij of zij zo optimaal mogelijk van het ontvangen boeket kan genieten.

Vaasgarantie op onze boeketten

zoals hierboven al even genoemd geeft 123BloemenBestellen.nl een vaasgarantie op haar geleverde boeketten. De voorwaarden die zij stellen aan deze garantie is dat het boeket tenminste in een normale huiselijke omgeving staat. Bloemen in bijvoorbeeld een ziekenhuis of verzorgingstehuis hebben het zwaarder op de vaas dan in de huiskamer. Voor de optimale verzorging van de veilingverse bloemen leveren wij altijd een duidelijke toelichting in de vorm van een flyer mee, zodat de ontvanger van het boeket optimaal van de bloemen kan genieten.

bloemen bestellen bloemen bestellen bloemen bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.