Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

De online bloemist

123BloemenBestellen.nl behoort tot een gewaardeerde online bloemist in Nederland. Vooral de afgelopen 3 jaar is de marktposistie van deze online bloemist sterk toegenomen met het exclusieve aanbod boeketten en rouwbloemen. Sinds 2009 heeft deze online bloemist een goede ontwikkeling meegemaakt door zich te specialiseren op rouwbloemen (rouwboeketten, rouwbiedermeiers, rouwkransen etc.).

Door deze specialisatie is de naamsbekendheid van 123BloemenBestellen.nl bij veel organisaties opgevallen wat resulteerde in actieve samenwerkingen die vandaag de dag nog altijd bloemen met emoties bezorgen.

Toonaangevende online bloemist in Nederland

Door de jaren heeft deze online bloemist zich geprofileerd tot een toonaangevende online bloemist die zowel in Nederland als het buitenland zeer actief is. Met gewaardeerde topposities op verschillende vergelijkingswebsites en beoordelingswebsites is 123BloemenBestellen.nl als toonaangevende online bloemist een feit in de offline en online bloemenwereld. Ook met de actieve Facebook fanpagina is deze online bloemist één van de weinige bloemisten die zich goed weet te uiten op het bekende social media platform Facebook.

Ambachtelijke bloemist ft. online bloemist

De verschillen lijken voor het oog enorm. Maar bij 123BloemenBestellen.nl is de emotie die in de bloemen wordt verwerkt net zo aanwezig op de bloemenwebshop als in de ambachtelijke bloemenwinkel van deze bloemist. De klant is in elk opzicht koning bij 123BloemenBestellen.nl. Om de transparantie werkwijze zo betrouwbaar mogelijk naar buiten te dragen, maakt deze online bloemist gebruik van het bekende beoordeelplatform TrustPilot, waarop zowel positieve als negatieve beoordelingen gelijk zichtbaar zijn.

bloemen bestellen bloemen bestellen bloemen bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.