Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Anoniem bloemen bestellen

U kunt bij 123BloemenBestellen.nl ook anoniem bloemen bestellen. Wilt u beslist anoniem blijven voor de ontvanger die uw bloemen bestelling krijgt, dat kunt u ons dit eenvoudig kenbaar maken tijdens het bloemen bestellen proces. Wij zullen dan in alle gevallen zorgen dat u als besteller anoniem blijft.

[ IK WIL GRAAG ANONIEM BLOEMEN BESTELLEN ]

Gegarandeerd anoniem bloemen bestellen

In de mailbevestiging die u krijgt na het anoniem bloemen bestellen vermelden wij nogmaals dat wij uw bloemen bestelling anoniem zullen versturen. Indien u vergeet aan te geven dat u uw bloemen anoniem wilt bestellen dient u direct contact met ons op te nemen. Wanneer uw bestelling dan nog niet is verwerkt kunnen wij de bloemen bestelling nog anoniem maken.

Bestel anoniem uw bloemen op tijd

Wij raden u sterk aan om uw anonieme bloemen bestelling minimaal een werkdag invoren op de webshop te plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om de anonieme bloemen bestelling op dezelfde dag te bestellen en uit te laten voeren dienen wij uw bestelling door te geven aan collega bloemist die de bestelling voor u uitvoert. Wij kunnen dan alleen aangeven dat de bloemen anoniem afgeleverd dienen te worden. Een 100% garantie kunnen wij daarbij dan niet meer geven omdat uw bestelling uit handen is gegeven. Bestel daarom minimaal 1 werkdag invoren, dan bent u er zeker van dat uw bloemen bestelling anoniem blijft.

Heeft u vragen over anoniem bloemen bestellen?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het anoniem bloemen bestellen op onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Met een vriendelijke groet,
Administratie - 123BloemenBestellen.nl

anoniem bloemen bestellen bloemen bestellen anoniem bloemen anoniem bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.