Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Zoekt u een bloemenabonnement?

Bij 123BloemenBestellen.nl heeft u de mogelijkheid om een bloemenabonnement af te sluiten. Wij werken absoluut niet met strenge contracten en regels. Bij ons is een bloemenabonnement altijd vrijblijvend op te zeggen. Wij zorgen ervoor dat u altijd op het vooraf afgesproken moment een prachtig boeket of bloemstuk ontvangt. Het bloemenabonnement wordt op maat voor u samengesteld waarbij u zelf de prijs bepaald. Bij het bloemenabonnement kunt u tevens kiezen om een bijpassende vaas in bruikleen te bestellen of dat u uw eigen vaas hiervoor gebruikt.

Bloemenabonnement voor zowel zakelijk als privé

Veel mensen denken dat een bloemenabonnement altijd zakelijk gericht is. Maar ook voor privé gebruik kunt u een bloemenabonnement afsluiten bij 123BloemenBestellen.nl. Bent u bijvoorbeeld een lieverhebben van bloemen en wilt u elke week een vriend of vriendin in de bloemen zetten? Dan kunt u via ons een bloemenabonnement nemen zodat wij de ontvanger op het vooraf afgesproken moment van een boeket of bloemstuk voorzien. Voor privé gebruik van een bloemenabonnement vragen wij u echter de bloemenlevering invoren te betalen. Zakelijke bloemenabonnement worden middels een maandelijke factuur gefactureerd.

Altijd een speciale prijs voor een bloemenabonnement

Wij werken niet met standaard bloemenabonnementen. Elk bloemenabonnement wordt op maat afgestemd op uw wensen. Zowel de prijs, formaat, kleursamenstelling, frequentie van levering en het aantal is volledig aan te passen naar uw wensen. Uiteraard maken wij speciaal voor een speciale prijs voor het bloemenabonnement. Bij 123BloemenBestellen.nl betaald u altijd een zeer scherpe prijs voor een bloemenabonnement.

Interesse in een bloemenabonnement bij 123BloemenBestellen.nl?

Heeft u interesse in een bloemenabonnement voor uw bedrijf of privé gebruik? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een passend voorstel doen voor het leveren van een bloemenabonnement op maat. Ga naar onze contactpagina: Contact formulier

bloemen bestellen bloemen bestellen bloemen bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.