Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Bloemen bestellen buitenland

Wilt u bloemen bestellen voor het buitenland? Dan bent u bij 123BloemenBestellen.nl aan het juiste adres. Bij ons heeft u de mogelijk om, uit ons ruime assortiment, bloemen te bestellen die u kunt laten bezorgen in het buitenland. Of het nou Amerika, China of Australie is... Onze bloemen worden dagelijks bezorgd in het buitenland.

[ IK WIL GRAAG BLOEMEN BESTELLEN VOOR HET BUITENLAND ]

Bloemen naar het buitenland via ons netwerk

In de meeste gevallen schakelen wij een collega bloemist in het buitenland in om uw bloemen bestelling te laten bezorgen in het buitenland. Om dat wij gebruik maken van een hoogwaardig netwerk bloemisten in het buitenland bent u bij ons altijd verzekerd van de beste bloemen. Verjaardagsboeketten, Geboorteboeketten maar ook rouwbloemen kunt u bestellen voor het buitenland.

Bloemen bestellen voor het buitenland

Vaak zoeken mensen bloemisten in het buitenland op om bloemen te bestellen. Echter betaald u dan vaak de hoofdprijs wanneer u bloemen besteld. Ook gebeurd het vaak dat de bloemenshop in het buitenland geen geschikte betaalmethode kent. Bestel daarom uw bloemen bij 123BloemenBestellen.nl en wij zorgen er dan voor dat uw bloemen in het buitenland bezorgd kunnen worden. Let er op dat de bezorgkosten naar het buitenland wel hoger liggen dan bezorgen in Nederland.

Heeft u vragen over bloemen bestellen in het buitenland?

Bloemen bestellen voor het buitenland doet u eenvoudig bij 123BloemenBestellen.nl. Wij staan altijd graag voor u klaar en werken uitsluitend met verse bloemen en goed opgeleide bloembind(st)ers. Neemt u gerust even een kijkje in ons online aanbod, waar u direct bloemen kunt bestellen en kunt betalen met behulp van een veilige betaalmethode. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0522 - 24 67 34 of maak gebruik van het contactformulier op onze website. U krijgt dan spoedig antwoord van een ervaren medewerker.

bloemen bestellen buitenland bloemen buitenland bestellen bloemen bestellen buitenland

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.