Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

De mooiste ambachtelijke boeketten

Op 123BloemenBestellen.nl vindt u een zeer breed aanbod ambachtelijke boeketten die door de bloembindsters van deze bloemist zijn samengesteld. Elk boeket is voor de bloembindsters een kunstwerk op zich. "Bij het maken van deze prachtige ambachtelijke boeketten zit achter elke compositie een bepaald gevoel en emotie", aldus één van de medewerkers van 123BloemenBestellen.nl. Daarom gebruikt 123BloemenBestellen.nl ook veelvuldig haar slogan: wij bezorgen bloemen met emoties...

Ambachtelijke boeketten handgebonden

Alle boeketten die u op deze webshop vindt zijn handgebonden samengesteld. Tevens wordt elk ambachtelijk boeket in de bloembinderij met touw afgebonden waardoor het product haar natuurlijke sfeer behoudt. Elk seizoen wordt het ruime aanbod boeketten uitgebreid met nieuwe composities om het assortiment te vernieuwen.

Vervaardiging van de online boeketten

Alvorens een boeket op de webshop wordt geplaatst is hier ruim tijd in gestoken, om van de uiteindelijke productfoto een prachtige compositie te laten zien en daarbij het gevoel en de boodschap van het boeket over te brengen. Het hele proces van het vervaardigen van de ambachtelijke boeketten tot aan het maken van de prachtige productfoto's gebeurd in eigen beheer.

Met stipt een nummer 1 boeket

Door de jaren heen heeft 123BloemenBestellen.nl een aantal bestsellers op haar naam staan wat de boeketten betreft. Zoals de boeketten aan de rechterkant van deze pagina. Deze zijn allemaal al eens bestseller geweest. Daarom kan deze bloemist met trots zeggen dat het altijd een nummer 1 boeket in het assortiment heeft staan.

bloemen bestellen bloemen bestellen bloemen bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.