Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Bloemenwinkel achter 123BloemenBestellen.nl

Een echte ambachtelijke bloemenwinkel verwerkt alle bestellingen die via de webshop 123BloemenBestellen.nl elke dag binnenkomen. Deze bloemenwinkel is meteen de kracht achter één van de meest toonaangevende online bloemenshops van Nederland. Vaak komt u op het internet grote bloemenshops tegen die in beheer zijn van internetbureaus. Ondanks dat veel van deze online bloemenshops goed en overzichtelijk genoeg zijn ontbreekt het vaak aan de vereiste vakmanschap die nodig is om de prachtige boeketten te binden.

Bij 123BloemenBestellen.nl bent u verzekerd dat uw bloemenbestelling handgebonden wordt klaargemaakt door één van onze ervaren bloembindsters. De bestelling die u plaatst op 123BloemenBestellen.nl wordt dus vervaardigd door een bloembindsters uit onze bloemenwinkel.

Offline bloemenwinkel ft. Online bloemenwinkel

De verschillen tussen een "offline" bloemenwinkel en de online bloemenwinkel zijn erg groot als het gaat om de klantbenadering. In de offline bloemenwinkel (de ambachtelijke bloemist) besteed juist de bloemist veel tijd aan de klant om aan alle wensen te voldoen. En juist op de online bloemenwinkel besteed de klant veel tijd om te kijken of de online bloemenwinkel aan alle wensen van de klant kan voldoen. Bij de online bloemenwinkel is het eerste contact eigenlijk een zelfbediening, omdat u natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week op de online bloemenwinkel terecht kunt voor uw aankopen.

Op 123BloemenBestellen.nl hebben wij juist, met de ontwikkeling van de webshop, aan een optimale klantgerichte benadering gedacht. Deze online bloemenwinkel geeft u zonder te veel zoeken antwoord en support op de meest voorkomende situaties.

Wilt u contact opnemen met onze bloemenwinkel?

Wilt u graag een medewerker spreken uit onze ambachtelijke bloemenwinkel? Dant kunt u contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 13.uur. Wij staan u graag te woord.

bloemen bestellen bloemen bestellen bloemen bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.