Veilig online betalen

Achteraf betalen of direct met iDEAL of Creditcard

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
(8.5/10)
Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Zakelijk bloemen bestellen

Op onze webshop kunt u zakelijk bloemen bestellen. Door uw bedrijf bij ons te registreren als zakelijke klant krijgt u toegang tot de betaalmethoden "bestellen met factuur achteraf". Deze betaalmethode is dus alleen beschikbaar voor zakelijk bloemen bestellen.

[ IK WIL GRAAG ZAKELIJK BLOEMEN BESTELLEN ]

Zakelijk bestellen met factuur achteraf

De factuur die u achteraf krijgt bij zakelijk bloemen bestellen dient betaald te worden binnen 14 dagen na factuurdatum. Ook kunt u bij het zakelijk bloemen bestellen ervoor kiezen om uw factuur per post te ontvangen, hiervoor kunt u in de winkelwagen de extra optie "factuur per post" aanvinken. U zult dan naast uw digitale factuur ook de factuur van de zakelijke bloemen bestelling per post ontvangen.

Controle van zakelijk bloemen bestellen

Wanneer u bij ons zakelijk bloemen gaat bestellen zullen wij uw bedrijf controleren op verschillende gegevens en echtheid. Helaas is het in het verleden voorgekomen dat er fictieve bedrijven zakelijk bloemen gingen bestellen. Dit heeft ertoe geleid dat de controle van het zakelijk bloemen bestellen is aangescherpt. In geval van twijfel over de echtheid van een zakelijke bloemen bestelling zullen wij altijd eerst contact opnemen met de klant alvorens wij de zakelijk bloemen bestelling gaan uitvoeren.

Heeft u vragen over zakelijk bloemen bestellen?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het zakelijk bloemen bestellen op onze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Met een vriendelijke groet,
Administratie - 123BloemenBestellen.nl

zakelijk bloemen bestellen bloemen bestellen zakelijk bloemen zakelijk bestellen

Copyright 123BloemenBestellen.nl | Alle rechten voorbehouden | Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd | Voor ieder gebruik is toestemming vereist van de fotograaf.