8.7

Winkelwagen is leeg

Planten bestellen

Zoekt u een leuk cadeau met planten? Bekijk dan onze arrangementen voorjaarsbolletjes. Beschikbaar in uitlopende variaties en prijzen. Gevulde schalen, bakken en manden voor zowel binnen als buiten.

Mooie planten bestellen voor zowel binnen als buiten!
Klantenservice: 085 - 025 00 58 (ma. t/m zo. 09u00 tot 17u00)

Planten bestellen en laten bezorgen

Naast bloemen kunt u bij ons ook planten bestellen. Ons assortiment bestaat uit zowel binnen- als buiten planten. Voor al onze planten geldt dat u deze minstens 1 werkdag voor de gewenste afleverdatum bij ons dient te bestellen.

Makkelijk en snel online planten bestellen

Altijd makkelijk en snel planten bestellen en laten bezorgen door een online specialist. Alle planten op onze webshop zijn voor zien van een pot (plastic of andere materiaal) zoals afgebeeld op de foto. We zijn altijd bezig met het vernieuwen van ons assortiment planten. Houdt ons website dus regelmatig in de gaten.

Planten bestellen voor thuis of kantoor

Een plant past overal, zowel thuis als op het kantoor. Wanneer u planten gaat bestellen hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzorging ervan. Wij sturen namelijk een flyer met verzorgingstips mee zodat er optimaal van de plant kan worden genoten.

Gewenste bezorgdatum van uw planten bestelling

Bij ons bepaalt u wanneer de planten worden bezorgd. Het is helaas niet mogelijk om planten dezelfde dag nog te laten bezorgen. Een planten bestelling dient minimaal 1 werkdag voor 17u00 bij ons worden gedaan. Vervolgens kunt u zelf de gewenste bezorgdatum bepalen. Op maandag bezorgen betekent de planten bestellen op vrijdag!

Bezorging op Donderdag, 18 juli 2024 is mogelijk

reviews 123bloemenbestellen.nl


Copyright © 2008 - 2024 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd