8.6

Winkelwagen is leeg...

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.4/10
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.4/10

Vragen over uw bestelling? Raadpleeg onze klantenservice pagina

Kerststuk bezorgen Arnhem

Kerstboeket of kerststuk bezorgen in Arnhem? In de decembermaand rijden extra bezorgers in Arnhem en omstreken om de mooiste kerststukken te bezorgen.

Bereikbaar via onze online klantenservice pagina

Kerststuk laten bezorgen in Arnhem

Wilt u een kerststuk bezorgen in Arnhem? Voor de december feestmand hebben we een nieuwe selectie prachtige kerststukken en kerstboeketten gemaakt. Elke kerstboeket of kerststuk kan worden bezorgd in Arnhem. We raden wel aan om kerststukken minimaal 1 werkdag voor 17u00 te bestellen voor levering de volgende dag.

Exclusieve kerststukken en kerstboeketten

123BloemenBestellen.nl is een exclusieve online bloemist met eigen bloembinderij waar alle kerststukken en kerstboeketten worden gemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten zodat de ontvanger zo lang mogelijk van het kerststuk kan genieten. Vanuit de bloembinderij rijden er in december dagelijks extra bezorgers om kerstboeketten en kerststukken te bezorgen in Arnhem en omstreken. Via de track & trace kunt u de bestelling volgen tot aan het moment van bezorging in Arnhem.

Kerststukken zakelijk laten bezorgen in Arnhem

Bent u voornemens om zakelijk een serie kerststukken te laten bezorgen in Arnhem of elders in het land? Via 123BloemenBestellen.nl kunt u een grote zakelijke kerstkbestelling plaatsen. Stuur hiervoor een e-mail naar: zakelijk@123bloemenbestellen.nl

Onze zakelijke bloemist neemt dan z.s.m. contact met u op om de wensen voor het bezorgen van kerststukken te bespreken. We raden aan om sowieso het volledige adresbestand in Excel aan te leveren. Tevens bieden we de mogelijkheid om het logo van het bedrijf op een kaartje te drukken met daarbij een persoonlijke groet.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het laten bezorgen van kerststukken in Arnhem via onze webshop of bloemisten netwerk? Stuurt u ons dan vrijblijvend een e-mail via het contactformulier op onze klantenservice pagina: contact opnemen


Bezorging op Woensdag, 29 juni 2022 is mogelijk


Copyright © 2008 - 2022 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd