8.7

Winkelwagen is leeg...

Makkelijk & betrouwbaar
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.7/10
Klantbeoordelingen
rating
rating
8.7/10

Vragen over uw bestelling? Raadpleeg onze klantenservice pagina

Rouwboeket Amsterdam

Rouwboeket in Amsterdam laten bezorgen? Dit kan zowel bij het uitvaartcentrum in Amsterdam of op een ander adres waar de overledene ligt opgebaard. U heeft de mogelijkheid om een rouwkaart of rouwlint toe te voegen aan het rouwboeket.

Bereikbaar via onze online klantenservice pagina

Rouwboeketten specialist in Amsterdam

Wilt u een rouwboeket in Amsterdam online bestellen en zo snel mogelijk laten bezorgen? Op 123BloemenBestellen.nl vindt u het mooiste aanbod rouwboeketten. Een rouwboeket bestellen voor Amsterdam kunt u in 3 eenvoudige stappen via onze webshop doen. Alle rouwboeketten zijn handgebonden en hebben daardoor een liggend model.

Rouwboeket laten bezorgen in Amsterdam e.o

Indien u vandaag een rouwboeket wilt bestellen en laten bezorgen in Amsterdam, kunt u deze dezelfde dag nog laten afleveren. Daarvoor dient de bestelling uiterlijk voor 12.00 bij ons binnen te zijn. Wij leveren niet op zondag. Bij het bestellen van een rouwboeket kunt u aangeven wat de datum van plechtigheid is. Wij zorgen er dan altijd voor dat uw rouwboeket voor de plechtigheid wordt afgeleverd. Wanneer het rouwboeket vandaag afgeleverd moet worden dan sturen wij een spoed opdracht door aan collega bloemenwinkel uit Amsterdam.

Wat is een rouwboeket?

Een rouwboeket is een met de hand vervaardigd boeket bloemen met een liggende vorm. Dankzij deze liggende vorm ziet het rouwboeket er mooi uit wanneer het bij het afscheid bij de kist gelegd wordt. Rouwboeketten zijn leverbaar in verschillende kleurtinten en diverse bloemsoorten. Een rouwboeket wordt niet in steekschuim gestoken en kan, zodra het neergelegd wordt, geen water meer opnemen. Daarom worden rouwboeketten altijd kort voor de plechtigheid gemaakt. Wij adviseren om het rouwboeket tot aan de plechtigheid in een vaas of emmer water te zetten. Als u de vaas met het boeket tegen een wand plaatst zal het niet snel omvallen.

Wat is het verschil tussen een rouwboeket en een rouwstuk?

Het verschil tussen een rouwboeket en een rouwstuk is dat rouwstukken vaak in steekschuim (oasis) worden gestoken en rouwboeketten niet. Rouwbloemstukken zijn er in een aantal modellen:

  • Kistbedekking: Dit is een bloemstuk over de lengte van de kist. Deze kistbedekking wordt meestal door de uitvaartverzorger en nabestaanden uitgezocht
  • Rouwstuk druppelvorm: Bij dit rouwstuk zijn de bloemen in steekschuim gestoken. Het stuk loopt uit in een druppelvorm.
  • Rouwstuk biedermeier: Een biedermeier is een bolvormig rouwstuk dat in steekschuim is gestoken en er van alle kanten hetzelfde uitziet.
  • Rouwkrans: Een rouwkrans is een kransvormig stuk dat gedeeltelijk of geheel bedekt kan worden met bloemen. De rouwkrans wordt ook vaak gebruikt voor herdenkingen.
  • Speciale vormen: Bijvoorbeeld een hartvormig bloemstuk, een kruis of een andere vorm die past bij de overledene.
  • Sympathieboeket: Het sympathieboeket is een bloemboeket voor de nabestaanden dat wordt bezorgd op het thuisadres.

Handgebonden rouwboeket bestellen voor Amsterdam

Wij onderscheiden ons met de prachtige rouwboeketten, omdat wij vanuit onze ambachtelijke bloemenwinkel uw rouwboeket voor Amsterdam met de hand vervaardigen. Dagelijks bestellen tientallen klanten rouwboeketten via onze webshop. Ga voor het assortiment rouwboeketten en andere rouwbloemstukken naar onze rouwbloemen pagina

Rouwboeket bestellen in Amsterdam met een persoonlijke rouwkaart of rouwlint

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om bij het bestellen van een rouwboeket in Amsterdam een persoonlijke boodschap toe te voegen op een rouwkaart of rouwlint. In stap 1 van het bestelproces van uw rouwboeket kunt u aangegeven of u een rouwkaart of rouwlint wilt toevoegen. Het rouwboeket zal dan met uw persoonlijke tekst worden bezorgd in Amsterdam.

Heeft u vragen over het bestellen van een rouwboeket in Amsterdam?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het bezorgen en bestellen van een rouwboeket in Amsterdam? Stuurt u ons dan vrijblijvend een e-mail via het contactformulier op onze klantenservice pagina: contact opnemen


Bloemen vandaag bezorgen is nog mogelijk


Copyright © 2008 - 2023 123BloemenBestellen.nl | Alle foto’s en content zijn auteursrechtelijk beschermd